LEVERING GOEDEREN EN DIENSTEN

De webwinkel RedandBlackParts biedt goederen en diensten op het gebied van

aftermarket accessoires voor Harley-Davidson®-motoren.

Een ruime keuze uit de gangbare accessoire-catalogie van bekende leveranciers en groothandels wordt geboden, alhoewel nog heel veel in deze nieuwe webwinkel moet worden ingevoerd.

Staat iets wat je zoekt niet op deze website?                                                                                                           Bel: 0032 11 63 37 00 of mail ons: info@RedandBlackParts.com

 

Goederen

De goederen zijn de feitelijke producten, zoals kits, apparatuur/materialen, toebehoren, hulpmaterialen etc. De goederen worden online besteld en door RedandBlackParts aan jou op het aangegeven adres geleverd.

Op de levering van goederen zijn de 'Algemene Voorwaarden, DEEL 1, Webwinkel AVWW'; de geldende versie ten tijde van de bestelling is van toepassing.

De levering van accessoires valt onder het Herroepingsrecht voor Goederen. Er is dus bedenktijd van toepassing. Zie ook webpagina 'Herroepingsrecht'.

 

Diensten

De diensten zijn de door jou online bestelde specifieke werkzaamheden voor inbouw- en tuning van bepaalde bestelde producten.                                                                                                                  Inbouw/tuning wordt deskundig uitgevoerd in de werkplaats van Red & Black Motorcycles bv te Hamont,  België.

 

Enkele aspecten:

  • De bestelde producten worden uit voorraad genomen of door de leverancier aan het werkplaatsadres van Red & Black Motorcycles geleverd.
  • Jij brengt/haalt je motor naar/van de werkplaats van Red & Black Motorcycles.
  • Planning van de inbouw/tuning op afspraak.
  • Er worden geen werkzaamheden aan jouw motor verricht anders dan voor de bestelde  inbouw/tuning.
  • Op de levering van diensten zijn de 'Algemene Voorwaarden, DEEL 2,  Accessoire-Inbouw AVAI', de geldende versie ten tijde van de bestelling is van toepassing.
  • De inbouw/tuning van accessoires in een klantmotor is MAATWERK en valt niet onder het Herroepingsrecht voor Diensten. Er is dus geen bedenktijd van toepassing. Zie ook webpagina 'Vroegtijdige start inbouw'.