Website Gebruiksvoorwaarden

Welkom op onze website.

Als je doorgaat met het bekijken en gebruiken van deze website, gaat je akkoord met en ben je gebonden aan de volgende gebruiksvoorwaarden,         die samen met ons Privacy Beleid de relatie van RedandBlackParts met je regelen met betrekking tot deze website.

 

Als je het niet eens bent met enig deel van deze voorwaarden,

maak dan geen gebruik van onze website!

 

De term 'RedandBlackParts' of 'wij' of 'ons' verwijst naar de eigenaar van de website met als vestigingsplaats Teutenstraat 27, Hamont-Achel, België. Ons BTW-geactiveerd ondernemingsnummer is BE.0844.482.097.

 

Het gebruik van deze website is onderworpen aan de volgende gebruiksvoorwaarden:

  • De inhoud van de pagina's van deze website is uitsluitend bedoeld voor jouw algemene informatie en gebruik. De inhoud kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
  • Deze website maakt alleen gebruik van functionele cookies.
  • Je invoer van persoonlijke gegevens is onderworpen aan de GDPR/AVG wet- en regelgeving en zal niet worden gedeeld met derden. Zie ook ons Privacy Beleid.
  • Wij, noch derden geven enige garantie of waarborg ten aanzien van de nauwkeurigheid, tijdigheid, prestaties, volledigheid of geschiktheid van de informatie en het materiaal die op deze website worden gevonden of aangeboden voor een bepaald doel. Je erkent dat dergelijke informatie en materiaal onnauwkeurigheden of fouten kunnen bevatten en wij sluiten aansprakelijkheid voor dergelijke onnauwkeurigheden of fouten uitdrukkelijk uit in de ruimste mate die wettelijk is toegestaan.
  • Je gebruik van informatie of materiaal op deze website is geheel voor je eigen risico, waarvoor wij niet aansprakelijk zijn. Het is je eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle producten, diensten of informatie die via deze website beschikbaar zijn, aan je specifieke eisen voldoen.
  • Deze website bevat materiaal dat eigendom is van of in licentie is gegeven aan ons. Dit materiaal omvat, maar is niet beperkt tot, het ontwerp, de lay-out, het uiterlijk, het voorkomen en de graphics. Reproductie is verboden anders dan in overeenstemming met de copyright-vermelding, die deel uitmaakt van deze voorwaarden en bepalingen.
  • Alle op deze website gereproduceerde handelsmerken, die geen eigendom zijn van of niet in licentie zijn gegeven aan de exploitant, worden op de website erkend.
  • Ongeoorloofd gebruik van deze website kan aanleiding geven tot een vordering tot schadevergoeding en/of kan een strafbaar feit zijn.
  • Van tijd tot tijd kan deze website ook links naar andere websites bevatten. Deze links worden aangeboden voor je gemak om verdere informatie te verstrekken. Zij betekenen niet dat wij de website(s) onderschrijven. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte website(s).
  • Je gebruik van deze website en eventuele geschillen die voortvloeien uit dit gebruik van de website zijn onderworpen aan de Nederlandse wetgeving.

 

Protected by Copyscape