TMS69BL14  -  HARLEY-DAVIDSON® KOFFERDEKSEL AUDIO KIT - 2014+

GESCHIKT VOOR

Road Glide® 1998 - 2013

Street Glide® 2006 - 2013

 

* Geschikt voor Hardshell ABS Harley-Davidson® fabrieks-kofferdeksels. Niet geschikt voor glasvezel/polyester kofferdeksels! 
* Installatie op CVO™ en Screaming Eagle™ modellen is niet plug-n-play; modificatie is noodzakelijk.
* Niet toepasbaar met H-D® Power Lock Kit
* Tour-Pak® speakers niet 100% plug-n-play toepasbaar (contact Red & Black voor oplossing)

Heb je momenteel al een audio-systeem met een Rockford Fosgate Power 4-kanaals versterker en je wilt de muziek echt voelen tijdens het rijden, denk dan eens aan 2 extra luidsprekers in de HD-kofferdeksels, als je die hebt.

De Saddlebag Audio moderniseringskit maakt inbouw van achterluidsprekers in je bestaande kofferdeksels mogelijk, alsmede rechtstreekse aansluiting op je al aanwezige Rockford Fosgate front audiokit, die gebruik maakt van de Power T(M)400X4ad 4-kanaals versterker.

Let op! De kit is NIET ontworpen voor (fabrieks)versterkers van H-D of enig ander fabrikaat!

Je hoeft geen extra onderdelen te kopen of spuitwerk in te zetten. De kit is gemakkelijk te installeren met behulp van onze meegeleverde snijsjabloon en het tweedelige montage systeem; plug-n-play aansluiting van de luidsprekers via de meegeleverde kabelbomen.

 

Let op!

Je moet je fabrieksradio laten flashen (zie webpagina 'Flashing van 2014+ Harley-Davidson® fabrieks-audiosystemen') om deze kit te kunnen gebruiken. 

Red & Black kan dit op een professionele manier voor je doen. Als je kiest voor inbouw/tuning door Red & Black is flashing kostenloos inbegrepen.

KENMERKEN

 

  • Professionele inbouw en tuning van deze audiokit.
  • Inbouw in mijn werkplaats te Hamont - België; jij brengt en haalt je motor.
  • Standaard inbouw in een motor, waarvoor deze kit bedoeld en geschikt is en die mechanisch en elektrisch in goede staat verkeert.
  • Indien tijdens de inbouw blijkt dat er andere of aanvullende inbouw-accessoires nodig zijn dan wordt je direct ingelicht over de situatie en de consequenties.
  • Herstel van eventuele gebreken in jouw motor zijn niet inbegrepen; bij signalering van gebreken wordt je direct ingelicht over de situatie en de consequenties. Zie ook de Red & Black - Algemene Voorwaarden Accessoire-inbouw AVAI.

 

  • Laat je de inbouw door Red & Black uitvoeren, dan wordt de bestelde apparatuur door de importeur aan het adres van de werkplaats geleverd; je bent dan altijd verzekerd van de meest recente versie.

  • Planning inbouw/tuning in overleg.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN ACCESSOIRE INBOUW

Redand Black Parts Red Black Hamont Algemene Voorwaarden Accessoire Inbouw AVAI Versie 2021 1
PDF – 261,3 KB 86 downloads

HANDLEIDINGEN

9 TMS 69 BL 14 HD Kofferdeksel Audio Kit 2014 Gebruikershandleiding Engels
PDF – 930,5 KB 140 downloads
12 HD Kofferdeksel Audio Kit Installatieinstructies Engels
PDF – 992,7 KB 148 downloads
16 TMS 69 6 X 9 Inch Luidspreker Gebruikershandleiding Engels
PDF – 604,0 KB 146 downloads

INFORMATIE/INSTRUCTIEVIDEO'S