PRIJZEN EN KOSTEN

PRIJZEN - CONSUMENTEN/PARTICULIEREN

 

Goederen

Alle goederen in deze webwinkel zijn voorzien van een eigen prijs in Euro's, inclusief BTW en          exclusief verzendkosten. Eveneens zo bij samengestelde producten, zoals kits. Eventuele benodigdheden of opties zijn ook apart vermeld.

De webwinkel biedt geen toepassingsadvies, dus specifieke, niet bij een artikel benoemde benodigdheden voor toepassing op jouw specifieke motor zijn niet in de prijs inbegrepen. Er wordt uitsluitend geleverd wat in de productbeschrijving staat vermeld.

Indien een actiekorting bij een product in de webwinkel staat vermeld, dan wordt deze verrekend in de bestelopdracht.

 

Diensten

Diensten hebben betrekking op de inbouw en tuning van bepaalde producten in deze webwinkel en zijn voorzien van een eigen prijs in Euro's, inclusief BTW, ervan uitgaande dat 'je motor in goede staat is,          in het bijzonder de elektrische/elektronische systemen, en geschikt is voor de toepassing en inpassing van de bestelde accessoires'.

De prijs is uitdrukkelijk een voorlopige prijs en dat staat ook bij het betreffende onderdeel vermeld.         De definitieve prijs kan pas worden bepaald als Red & Black jouw motor in haar werkplaats heeft gezien. Je bestelling voor inbouw/tuning is als opdracht pas van kracht, nadat wij met elkaar overeenstemming hebben over de definitieve prijs.

Zie verder de 'Algemene Voorwaarden, DEEL 2, Accessoire-Inbouw, AVAI'.


PRIJZEN - BEDRIJVEN

 

De prijzen voor Belgische bedrijven zijn aangegeven in Euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.  Op de factuur wordt echter de BTW vermeld.

Voor Nederlandse bedrijfsklanten wordt de BTW van producten, diensten en verzendkosten (voor zover van toepassing) verlegd, vermits het BTW-nummer en het KvK-nummer van het bedrijf is vermeld op het bestelformulier. Het BTW-nummer wordt door RedandBlackParts geverifieerd.


KOSTEN

 

Verzendkosten

Apart op de bestelopdracht worden de verzendkosten vermeld. Deze bestaan uit Standaard-verzendkosten en uit optionele verzendkosten (kosten voor extra waardeverzekering bijvoorbeeld).

Je kunt kiezen uit thuisaflevering of afhaling op afhaalpunt of pakjesautomaat.

Verzending is altijd aangetekend (gewoon of met extra verzekering) en met Track & Trace, Handtekening bij Ontvangst.

De gewone Aangetekende verzending heeft een basis-waardeverzekering van max. € 500,== (België en Nederland).

De Aangetekende verzending met extra-waardeverzekering heeft een waardeverzekering van max.              € 7.500,== (België) en max. € 5.500,== (Nederland).

Desgewenst kostenloze eNotificatie per SMS-bericht, email of PostNL-app.

 

Tarieven

De verzendtarieven van de twee vervoerders bpost en PostNL zijn hiernaast aangegeven. De tarieven zijn aangepast aan de actuele tarieven van de vervoerders.

In overleg kunnen andere verzendingsmogelijkheden worden afgesproken, zoals extra waardeverzekering (Aangetekende verzending Op Maat) (België) of ook een andere vervoerder.

Graag je verzoek daarover in de berichtenbox  op de bestelpagina vermelden.

 

Tariefopzet

De verzendtarieven zijn hoofdzakelijk gebaseerd op het gewicht van het pakket. Van alle artikelen in de webwinkel is het gewicht bekend en de webwinkel-software berekent het totaalgewicht van de bestelde artikelen.

Jij kiest op de bestelpagina het land en de soort van verzending (verschillende mogelijkheden; zie boven) en op basis van die keuze en het totaalgewicht worden de verzendkosten bepaald.